Povestea celor trei dorințe

 

Trăia odată o familie…. Așa încep poveștile cu regi și regine, cu prințese si prinți, cu balauri, cu peștișor de aur. În fiecare poveste există o situație de rezolvat.

Vine primăvara, vin sărbătorile dar si timpul frumos. Și unde este problema mea? Nu vreau să fiu obosită din cauza curățeniei, nu vreau să-mi aloc mult timp pentru curățenie . Vreau să mă plimb, să citesc, să urmăresc  serialele mele preferate. Dar totuși, vreau să fac o curățenie igienică.

Deci care ar fi cele trei dorințe ale mele, dacă a-și avea un peștișor de aur ?

Prima dorință: te rog să-mi înlocuiești mătura cu o mătură electrică de la Kärcher!

 

Mătura electrică fără fir este ideal pentru curățare intermediară pentru podele dure și mochete. Funcționează cu o baterie, este compact și datorită sistemului de curățare Kärcher Adaptive oferă o performanță excepțională de curățare. Dispozitivul electric fără fir cu perie universală, elimină complet murdăria vizibilă și este gata de utilizare mai repede decât un aspirator. Cu articulația flexibilă, se poate ajunge fără efort între scaune și sub mobilier, curăță scările fără dificultăți și ajunge efectiv până la margine. În plus, permite un lucru ergonomic fără a mă aplec și are un comutator automat de pornire / oprire, precum și un container de murdărie care poate fi îndepărtat usor din lateral. Nu în ultimul rând, asigură economie de spațiu de depozitare și are greutate mică.

 

 

  

 

A doua dorință: te rog să-mi înlocuiești mopul clasic cu un mop electric de la Kärcher 

Mopurile electrice de la Kärcher pot fi utilizate pe toate tipurile de pardoseli dure. Vreau să aspir și să șterg dintr-o singură mişcare. O să economisesc 50% din timp si apă, comparativ cu metodele traditionale. Sunt confortabile, extrem de manevrabile și pot ajunge aproape în orice loc. Dispun de 500 rotații / min, au funcție de autocurățare și rezervoare de apă curată și murdară, iar rola centrală asigură rezultate excelente în colțuri și de-a lungul muchiilor. Murdăria uscată sau umedă este preluată mai întâi de role, iar apoi aspirată direct în rezervorul de apă murdară. Deci rolele rămân întotdeauna proaspete și curate. Datorită umidității reziduale scăzute, se poate călca din nou pe podeaua ștearsă după maximum 2 minute.

     

 

A treia dorință: te rog să-mi aduci un aspirator de geamuri de la Kärcher
 

Ultima generație de aspiratoare cu baterii pentru geamuri de la Kärcher nu numai că asigură curățarea geamurilor fără urme, dar, de asemenea, îmi salvează  foarte mult timp si efort. Dispozitivele la îndemână simple si fiabile aspiră apa murdară de pe geam, după curățare acestea rămân strălucitoare și fără urme. În primul rând, înmoaie fereastra cu detergent, apoi sterge murdăria de pe fereastră cu laveta din microfibra și  termină  prin aspirarea apei murdare cu aspiratorul pentru geamuri cu acumulator. Și  gata! Zona înconjurătoare rămâne perfect curată și fără  nici un strop de apă.  Aspiratorul pentru ferestre cu acumulator poate face mult mai multe. Curăță faianța și gresia din baie și cabina de duș cu minimum de efort. Poți face oglinzile să strălucească și le poti usca fără efort.

   

De ce să nu ne ușurăm viața  folosindu-ne de experiența de peste 80 de ani a firmei Kärcher,  care are produse cu tehnologie inovatoare ( în  jur de 300 de proiecte de  inovare rulează simultan și până la 100 de produse noi Kärcher sunt introduse pe piață în  fiecare an ).  

Curățenia WOW este mai accesibilă ca niciodată !

Știați că există și un verb „Kärchering” care este prezent in dicționarele din Franța, Germania și Austria ? 

Kärchering în toată lumea! Sustenabilitate & responsabilitate pentru natură, cultură și societate.

Care ar fi cele trei dorințe  dacă v-ar întreba peștișorul de aur ?

 

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

2 comentarii

  1. Succes!
    Produsele Kärcher sunt recomandate pentru fiecare casă. Și eu îmi doresc unele dintre ele, dar prețurile mă mai țin o vreme departe de ele.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s