Cum să repari acoperișul fără să te pricepi la materiale de construcții

Bunica mea are 82 de ani. Este sănătoasă, adică doar cu problemele specifice vârstei.

Are o căsuță mică, cu o curte plină  cu flori, o fântână, o grădină de zarzavaturi cât să îi ajungă ei și să mai dea nepoților câte un buchet de flori, sau un buchet de frunze de mentă pentru ceai sau limonadă.

Și-a economisit din pensie o sumă modestă, și s-a decis să-și schimbe acoperișul și să-și pună încălzire centrală. Că vorba aia: „nu întineresc, și dacă cumva ajung la pat, să nu aveți voi grijă că trebuie să puneți pe foc sau că îmi plouă în cap”.

Până aici totul normal. A cerut ajutorul meu, să își procure până la vară materialele, să fie pregătită până vin meseriașii.

Eu fiind fată de bloc, niciodată nu am fost implicată in probleme de genul, nici nu stiu ce și unde să caut. Nici nu mă pricep. Nici nu am timp să umblu in hypermarketuri de gen, să studiez materialele, prețurile. Bine, nici nu a-și ști să selectez ce anume ar fi mai potrivit.

Apoi să caut transport, să verific dacă livrează la 40 de km de magazin materiale de construcții. Cine mi-l încarcă, cine mi-l descarcă?

Bunica nu știe dacă e mai bine să pună țigla metalică Bilka, sau tigla metalica Wetterbest, sau țiglă ceramică. Bine, nici eu.

Am început să caut pe internet magazine cu materiale de construcții online. Am început să citesc recenzii despre magazine, despre materiale, să intru pe grupuri de profil de pe facebook. Cu cât mă documentam mai mult, cu atât mai mult îmi dădeam seama că multitudinea ofertelor este coplesitoare, dacă nu esti din domeniu, este greu să analizezi raportul calitate / preț / nevoi.

Căutând in mediul online, am găsit site-ul https://vindem-ieftin.ro/oferte-materiale-de-constructii/. Este un concept unic, mai ales în zona materialelor de construcții. Este o casă de comenzi, dar nu este un depozit. Au o echipă numeroasă de consultanți, foarte amabili si bine pregătiți. Ei răspund foarte rapid la întrebări, oferă informații amănunțite și profesionale.  

Așa am aflat, că pot să cumpăr totul dintr-un singur loc, nu va trebui să umblu în mai multe magazine. Pot comanda produsele cum doresc eu, deoarece ei livrează la dimensiunea si culoarea dorită în doar maxim 7 zile de la comandă, oriunde în Romania. 

Ca tot omul, normal că sunt și eu precaută. Totul sună foarte bine, dar oare este adevărat? Da, este adevărat, fiindca pe site-ul Vindem-Ieftin.ro sunt foarte multe recenzii video, care într-adevăr m-au convins că totul este pe bune. 

Deja stiu ce am de facut ! Vindem-Ieftin.ro o să fie ajutorul meu la vară. O să fac o listă cu ceea ce am nevoie și o să trimit prin intermediul site-ului sau pe WhatsApp la un consultant pentru a primi o ofertă fără nici o obligație. Ofertele sunt și negociabile în funcție de cantitate si zona de livrare. 

Weekendul următor, fac un ceai de mentă și ne așezăm frumos cu bunica in fața calculatorului. Poate totuși se decide măcar asupra culorii acoperisului. De restul mă voi ocupa eu, cu ajutorul consultanților de la Vindem-Ieftin.ro.

 

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

 

 

 

 

 

Un gând despre „Cum să repari acoperișul fără să te pricepi la materiale de construcții

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s