Fiole pentru o frumusețe fără limite

Întotdeauna mi-am închipuit că la bătrânețe o să fiu grațioasă, cu un ten luminos și riduri aproape invizibile, eventual și suplă. Așa, să moară de ciudă colegii de clasă  la întâlnirea de 30 de ani, că „uite-o și pe asta, nici nu își arată vârsta!”  

Dar nu m-am gândit, că pentru a avea un ten frumos, este nevoie și de o disciplină, de o rutină de îngrijire a pielii. Credeam că totul va fi făcut de Mama Natură. Dar nu este așa. Am început eu să citesc una alta, am început să folosesc produse, dar nu în cunoștință de cauză. Doar așa, să fie folosite. 

A apărut acum câțiva ani în viața mea, prietena mea Ella. De mică, era pasionată de modă, de frumusețe și de menținerea frumuseții cât se poate de mult. Și rezultatele sunt vizibile. Ea mi-a explicat ce înseamnă o rutină corectă, adecvată vârstei, ce produse ce ingrediente au, ce efecte au acele ingrediente. Si că niciodată nu este prea devreme sau prea târziu sa incepi să ai grijă de tenul tău.  Pasiunea ei este molipsitoare. 

Așa am aflat de fiolele La Cabine, produse in Spania, cunoscute in toată lumea datorită proprietăților benefice pe care le au. 

„Eficienta unui tratament profesional la tine acasa” este mottoul La Cabine. 

Fiolele conțin ingrediente active, concentrate , inovatoare, care oferă rezultate pe termen lung, combinate cu experiența profesionala a unei echipe de cercetare, care este în  contact zilnic cu consumatorii. Situat in centrul orașului  Barcelona, Advanced Facial Beauty Center este magazinul emblematic al mărcii. 

Fiolele La Cabine se diferențiează prin: concentrația maximă de ingrediente active regăsite în compoziție precum și a texturii non-grase, care se absoarbe ușor în piele, având rezultate vizibile încă de la prima aplicare.

Fiolele din gama La Cabine pentru îngrijirea  tenului sunt cei mai buni aliati! Pentru că frumusețea se întreține din interior, mai ales atunci când este vorba despre hidratarea, supletea si fermitatea pielii tale.

Împreună cu Ella, am ales din gama lor, ceva ce mi se potrivește. Încă departe de rutină, dar o iau pas cu pas. 

LA CABINE – BOTOX LIKE, 10 FIOLE*2 ML

Fiolele 𝐋𝐚 𝐂𝐚𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐁𝐨𝐭𝐨𝐱 𝐋𝐢𝐤𝐞 conțin Beta Glucani, Acid Hialuronic si peptide menite să scoată în evidență frumusețea tenului!
Fiolele 𝐋𝐚 𝐂𝐚𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐁𝐨𝐭𝐨𝐱 𝐋𝐢𝐤𝐞 au un efect asemănător cu cel oferit de botox in mod obișnuit, oferind un aspect relaxat al feței fără a-mi afecta zâmbetul.
Tehnologia fosfolipidelor sporește eficacitatea si penetrarea agentilor activi. Conțin peptide mimetice din venin de șarpe, acestea reducând aspectul liniilor de expresie. Acidul hialuronic înmoaie pielea feței, prevenind dezvoltarea semnelor de îmbătrînire, conferind un aspect întinerit.

Netezește și înfrumusețează instant. Efect de umplere și reducere a ridurilor de expresie. Fiole concentrate cu efect de botox pentru un aspect relaxat. Conține beta-glucani, acid hialuronic si peptide care atenuează ridurile, în special pe cele de expresie. Reduce contracția musculară, pentru o piele mai netedă și întinerită. Recomandat pentru toate tipurile de piele. Se recomandă utilizarea zilnică.

Printre beneficiile fiolelor 𝐋𝐚 𝐂𝐚𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐁𝐨𝐭𝐨𝐱 𝐋𝐢𝐤𝐞 se numără și:
– Netezirea și  înfrumusețarea instantanee.
– Efectul de umplere și redensificare a tenului.

Gama La Cabine conține fiole ambalate individual sau în pachet de 10, ce acționează pentru probleme specifice ale tenului. Fiecare fiolă conține doza exactă  de care are nevoie pielea ta. Datorită concentrației ridicate de ingrediente active și a texturii cu absorbție rapidă, rezultatele vor fi vizibile și de durată. 

Zis si făcut ! Am comandat fiole de la Farmacia la Pret Mic, reprezentantul La Cabine Romania. Am început să-l folosesc conform recomandărilor din prospect : „Aplicați pe întreaga față cu un masaj delicat dimineața și / sau noaptea după curățarea feței, singur sau înainte de îngrijirea obișnuită de înfrumusețare.”

Zis și aplicat ! Într-adevăr după câteva zile, efectele erau vizibile, pielea mi-a fost mai netedă și ridurile de expresie erau mai puține.

Molipsită de entuziamul Ellei, am început să mă documentez și am început să citesc despre La Cabine Vitamina C, cu intenția de a fi următoarea mea achiziție.

….am adormit lângă laptop….

Am visat, cum entuziasmul molipsitor a prietenei mele, a ajuns in urechile celor de La Cabine Spania si cumva și în urechea Reginei Spaniei. Deoarece Ella vorbea cu entuziasm despre produse fabricate in Spania, a fost invitată la un weekend în Barcelona, la Advanced Beauty Center, magazinul emblematic La Cabine.

Pe lângă prezentări de produse, a mai avut parte si de câteva zile în Barcelona, vizitând câteva obiective emblematice Barcelonei.

Barcelona, capitala Cataloniei, cu o populație de aproximativ 3 milioane de locuitori, este al doilea cel mai mare oraș al Spaniei, după Madrid. Barcelona se află pe coasta Mediteranei, 160 km sud de lanțul muntos Pirinei.

Barcelona oferă o oportunitate unică pentru turisti, de a se plimba de la rămășițele romane spre cetatea medievală, și spre orașul modern cu bulevardele sale deschise și toate intersecțiile lăsate largi de colțurile clădirilor tăiate în mod unic. Centrul istoric al orașului este aproape plat, în timp ce orașul modern se întinde spre dealurile înconjurătoare, având străzi ce cresc în altitudine.

Parcul Güell, este un parc cu elemente arhitectonice deosebite, situat în partea superioară a colinei El Carmel. A fost proiectat de arhitectul Antonio Gaudi si construit intre anii 1900-1914.

Parcul se întinde pe o suprafață de 17.18 hectare. Designul arată în mod clar o parte a unui arhitect și stilul unic al lui Gaudi care rezultă evident din oricare element indiferent de dimensiunile acestuia. Există forme ondulate de parcă ar fi râuri de lavă, pasaje acoperite cu coloane de forma unor copaci, stalactite și forme geometrice. Multe din suprafețele existente sunt acoperite cu bucăți de ceramică sau sticlă colorate în stil mozaic.

Sagrada Familia are 18 turnuri, și înălțimea totală, de 170 m, este cu un metru mai mică decât a unui deal de lângă Barcelona, deoarece Gaudi considera că lucrarea sa nu trebuie să fie mai mare decât cea a lui Dumnezeu.

Ziua s-a incheiat la Fântâna Magică din Barcelona, un spectacol de lumini, muzică, apă și culori. Un adevărat spectacol de magie.

Dar magia nu s-a terminat. Mai este o surpriza ! O cafenea nu foarte cunoscută turiștilor, mai mult o comoară ascunsă al orasului, numita Bosc de les Fades (Pădurea zânelor). A fost inspirată de o pădure a zânelor, cu copaci si fântâni artificiale, demoni în oglinzi…

Am văzut cum Ella intră pe o ușă magică….și m-am trezit din vis.

Abia aștept să-i povestesc ce am visat cu ea.

Poate reușim să planificăm un City break in Barcelona. Pentru mine ar fi prima oară. Oare si pentru ea ?

Surse foto / video: La Cabine Romania, arhiva personala Ella

Articolul a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021 

2 comentarii

  1. Ador călătoriile la fel de mult cum ador ca tenul meu să arate foarte binr îngrijit. Mi-ar plăcea să îmbin cele două lucruri care mă fac fericită! Mi-a stârnit interesul pentru La Cabine și cred că merită să le acord șanse.
    Succes!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s