Cum să dăruiești bijuteria potrivită

Este mai ușor să oferim cadouri la femei, decât la bărbați. Cu o floare și o ciocolată nu poți da greș niciodată. Dar, sunt momente când aceste idei au fost deja epuizate. Și atunci ce facem?

A dărui o bijuterie, este întotdeauna o idee bună. Potrivit unui sondaj recent, aproape o treime dintre femei ar dori sa primească cadou o bijuterie. Cu toate acestea, doar pentru că o bijuterie este o alegere sigură, nu înseamnă că puteti cumpăra primul lucru pe care îl vedeți în magazin sau online. Mai jos un mic ghid, cum aleg eu de obicei o bijuterie cadou.

Care este relația dintre voi ? Un considerent important este, pentru cine va fi bijuteria. Poate fi soția, fiica, prietena, mama, mătușa, sora sau chiar soacra.

Ce gusturi are ? Ce personalitate are ? Aceeași bijuterie dăruită la doua persoane cu personalități diferite, declanșează două reacții diferite. O strategie bună este, să observi din timp! De exemplu, să observi cu ce se îmbracă zilnic, dacă poartă bijuterii, cel fel de bijuterii ( cercei, brățări, coliere ), ce stil au bijuteriile, de exemplu simplist, extravagant, colorat, aurii, argintii…

Bijuterii moderne sau clasice? Primim multe cadouri de-a lungul anilor, dar dacă privim înapoi, puține dintre ele au fost păstrate. Bijuteriile sunt cele atemporale. Poți dărui o bijuterie in stil modern, cu care să transmiți mesajul, că ști ce se poartă, care sunt tendințele actuale, dar poți dărui și o bijuterie în stil clasic.

Cesimbolizează bijuteria ?Atunci poți spune că ai nimerit bijuteria potrivită, când pe lângă stilul observat, mai are si o însemnătate ascunsă, cunoscută doar pentru voi doi. Dacă este o inimă, un cristal, sau dacă simbolizează un obiect, un hobby, o călătorie, sau ceva ce vă leagă pe voi doi. Mici detalii cu însemnătate mare.

Surse foto: INDIRA

Perlele au fost purtate încă din Evul Mediu, dar au revenit în modă: Coco Chanel cu costumele ei vestite, nu o putem uita pe Audrey Hepburn in „Breakfast at Tiffany’s”, sau remarca vestită de la Jackie Kennedy „Pearls are always appropriate”, și se poate continua până la Casele Regale contemporane.

Cu Iulia ne-am împrietenit când eram în liceu. Întotdeauna am admirat-o pentru felul în care se îmbrăca, își asorta ținutele. Pe vremea comunismului, nu erau atâtea posibilități pentru o fashionistă, cum am numi-o acum. Când toată lumea purta blugi import, ea purta rochii. Când toată lumea purta gablonțuri, ea purta inel de aur finuț, cu monogramă, primit cadou de la părinți când a împlinit 15 ani. La balul de sfârșit de liceu, avea curajul să poarte o pălărie, asortată cu o pereche de mănuși negre si purta perlele bunicii. Probabil imitație, dar cu atitudinea ei, păreau perle naturale.

Vara aceasta Iulia împlinește x ani. Nu spun cât, fiindcă e un număr rotund, și noi femeile avem tendința să ne rotunjim vârsta prin lipsă, nu prin adaos.

Am început deja să mă gândesc la cadoul potrivit pentru ea. Ne știm de mulți ani, am trecut prin multe peripeții, trebuie să – i fac un cadou pe măsură.

Cu sigurantă, va fi o bijuterie. Am oscilat între coliere din argint, și între inele cu pietre naturale, în ideea să caut piatra zodiei Leu. În această perioadă, cele mai sigure surse sunt magazinele online. Așa am găsit brandul INDIRA, și colierele de argint.

Mi-am amintit de perlele bunicii, cât de încrezătoare le purta Iulia, atunci când nimeni nu avea curajul să poarte așa ceva la vârsta ei.

Sursa foto: INDIRA

M-am hotărât la un colier din argint Svetlana – Perlă Naturală – un șirag de perle clasic. O mică steluță de 11 mm placată cu aur galben 14 K aduce strălucire acestei bijuterii cu lungimea de 40.5 cm- 45.5 cm. Perlele naturale au înălțimea de 5 mm și lățimea de 3 mm. Se oferă și ambalaj cadou.

Căutând cadoul perfect, am descoperit, că bijuteriile INDIRA sunt unice, cu detalii interesante. Au un program de loialitate, așa că, pot să îmi aleg si eu ceva de ziua mea.

Sursa foto: INDIRA

Voi ce ati darui ?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s