Educativ și distractiv – binoclu copii

Fina mea Ecaterina împlinește 5 ani în aprilie. Fiind cea mai tânără din familie, este tratată ca o prințesă. Este înconjurată de păpuși, de haine ( deja este mini-fashionistă ), de genuțe asortate, cărți pentru copii….câte și câte.

Cu siguranță s-ar bucura de orice cadou, doar ce copil nu, dar parcă nu îmi surâde ideea să-i cumpăr încă o păpușă, încă o rochiță, încă o jucărie… Să-i cumpăr o tabletă, sau un gadget pentru copii care să-o țină în casă, nu este o opțiune. Există jocuri educative, care să o ajute la dezvoltarea armonioasă.

În toamnă, bunicii ei s-au pensionat, și s-au mutat la țară. Micuța Katy va petrece tot mai mult timp cu ei in aer liber. Ce cadouri pentru copii pot fi potrivite pentru vacanțe la bunici ? Ce jucarii exterior copii există ?

Un binoclu copii va fi o idee buna. Îl va putea folosi la mai multe activități, la observarea păsărilor, insectelor, plantelor, copacilor – astfel va putea sa învețe multe despre natura. Va putea să-l foloseasca în excursii, iar când va creste puțin, va putea merge la teatru sau la un meci de fotbal cu părinții.

Sursa foto: binoclu-copii.ro

Pachetul cu binoclu, conține un material pentru curățarea lentilelor, o husă portabilă, un șnur pentru agățat binoclul la gât sau la mână și instrucțiuni.

Binoclu copii absoarbe impactul și previne rănirea accidentală a ochilor. Este mic, ușor, confecționat din materiale PREMIUM de înaltă calitate. Ocularul este acoperit cu cauciuc moale prevenind rănirea accidentală a ochilor și oferă confort chiar și după ore întregi de observare a păsărilor, deasemenea este rezistent la șocuri.

Sursa foto: binoclu-copii.ro

Binoclurile sunt construite pentru a rezista la uzură, la activități în aer liber. Designul Grind ajuta copilul să poată prinde binoclul mai constant; Cureaua pentru gât poate preveni căderea accidentală a binoclului în timpul utilizării. Deasemenea geanta de transport inclusă va proteja cea mai prețuită posesie a copilului dvs. de murdărie și zgârieturi.

Cu optica de nivel HD 8×22, copilul poate observa toate detaliile într-o viziune clară și ascuțită. Distanța focală și lățimea oculară reglabilă, le face mult mai ușor de utilizat de către copii de diferite vârste. Puteți plia binoclul pentru a se adapta la dimensiunea orientată, iar cadranul de focalizare centrală este atins cu succes de copii. Este accesoriul perfect pentru a dezvolta percepția celor mai mici.

Sunt curioasă, cum va reacționa micuța Katy la un asemenea cadou. Este în categoria jucarii copii 3 ani +, dar oare nu este prea devreme pentru ea?

Eu cred că nu este prea devreme ! Niciodată nu este prea devreme să începi să observi și să iubești natura, iar activitățile în aer liber aduc o mulțime de beneficii sănătății fizice și psihice a copilului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s