„Să respirăm prin culoare” – Galerie virtuală – Ziua Mondiala a Astmului – 5 mai 2021

Cu ocazia Zilei Mondiale a Astmului , Asociația Română de Educație în Alergii dorește să atragă atenția asupra acelei maladii respiratorii care este întâlnită cel mai frecvent în copilărie și care afectează la nivel mondial și un segment important din rândul adulților, printr-o expoziție de pictură manifest care va cuprinde lucrările unor copii și tineri extrem de talentați.

Galeria, alături de restul evenimentelor educative care vor fi dezvăluite pe parcurs, își propune să fie un manifest dedicat conștientizării importanței menținerii sănătății respirației.

Misiunea A.R.E.A ( Asociația Română de Educație în Alergii )

Asociatia Romana de Educatie in Alergii a aparut din viziunea comuna a membrilor fondatori de a contribui la integrarea sigura in comunitate a copiilor si adultilor afectati de toate tipurile de alergii. Alergia este o afectiune medicala care impacteaza calitatea vietii si in conditii necontrolate poate periclita viata.

Actiunile pot tinti cresterea gradului de constientizare al alergiilor si al impactului acestora asupra calitatii vietii atat in cadrul comunitatii din jurul celor cu alergii precum si in cadrul profesiilor care prin natura lor interactioneaza zi de zi cu acestia (cadre medicale, educatori, profesori, antrenori, profesii din industria alimentara sau cosmetica, institutii publice).

Obtinerea prin parteneriate cu autoritatile centrale si locale de acte legislative de drepturi specifice menite sa asigure preventia reactiilor alergice in diverse medii precum si definirea procedurilor mandatorii pentru interventiile in situatiile de urgenta.

Pentru inspirație aici găsiți Galeriile virtuale anterioare

🔵 2019  🔵 2020 

Va invit sa urmariti pagina de facebook si pagina de internet cu multe informatii utile: www.educatie-alergii.ro

Fotografii si informatii preluate de http://www.educatie-alergii.ro, cu acordul A.R.E.A.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s