Parfumuri pentru vară

Fiecare anotimp are specificul lui, iar noi ne adaptăm garderoba, încălțămintea, poșetele.

Vara se apropie cu pași repezi și nu este niciodată prea devreme să ne pregătim parfumurile de vară. Când afară este cald, soarele strălucește, avem altă poftă de viață față de anotimpurile reci. Alegem mâncăruri mai ușoare, alte produse de machiaj și arome proaspete pentru parfum.

Care este acel parfum frumos ?

Parfumul perfect selectat subliniază personalitatea și frumusețea noastră. Ne face să ne simțim atractive și să avem mai multă încredere în noi. De aceea, ne asigurăm că parfumurile noastre se disting prin combinații unice de arome, intensitate extraordinară și claritate. Compunerea acestora știm că este o adevărată artă .– așa descrie Prouvé gama lor de parfumuri.

Lămâie – Măr verde – Bambus. Subtil şi relaxant ca o dimineaţă de vară pe Marea Adriatică. Briza mării aduce note proaspete de măr verde, trandafir, campanula şi de lămâie zemoasă.

Iar varianta pentru bărbați: Mandarină – Ghimbir – Lavandă. Citrice proaspăt stoarse, o tentă de ghimbir şi note lemnoase originale, reprezintă o sugestie pentru cei care preţuiesc originalitatea.

Bujor – Lotus – Citrice. Acest parfum este la fel de cool și elegant ca parfumul Crăiesei Zăpezii, dar în același timp – datorită notelor proaspete de bujor și lotus – este subtil și foarte feminin.

Iasomie – Pepene galben – Lemn de cedru.  Dacă îţi place să străluceşti, atunci această compoziţie este pentru tine! Iasomia senzuală, orhideea şi notele apetisante de pepene galben, pară şi coacăze negre vor atrage cu siguranţă atenţia tuturor.

Oraşul Grasse din Franţa este aproape magic. Când ultimele raze ale apusului de soare ating pietrele, casele și străzile înguste, un vânt cald vine din câmpurile din apropiere și aduce o aromă frumoasă de trandafiri și iasomie, pentru a completa o scenă care parcă vine dintr-un basm. Microclimatul cald al Coastei de Azur face ca iasomia și trandafirii să crească aici într-un mod unic. Toți cei care au avut șansa să miroasă aromele uimitoare știu că o astfel de frumusețe perfectă este nemaiîntâlnită. Acesta este motivul pentru care Grasse este singurul loc din lume în care puteau să apară compozițiile Prouve.

Oportunități cu Prouvé

Ne plac cumpărăturile dar întotdeauna ne gândim, să nu cheltuim mulți bani. Prouvé a adus aromele parfumurilor si in parfumuri moleculare, într-o gamă mai largă de produse de înfrumusețare, de îngrijire zilnică și produse ce transformă casa într-un loc și mai plăcut.

Putem economisi bani, cumpărând inteligent de la Prouvé: devenind Partener, automat se poate cumpăra cu 25% mai ieftin decât prețurile de catalog.

Iar dacă vindeți produsele Prouvé, diferența dintre prețul de Partener și prețul la care vindeți produsele vă oferă un profit imediat. 

Surse foto: Prouvé

Un gând despre „Parfumuri pentru vară

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s