Noile extensii de domenii Internet de la Hosterion

Fie că vorbim despre un blog personal, sau despre o afacere, in zilele noastre prezența pe internet devine tot mai importantă. Rețelele sociale pot promova cu succes o afacere sau un blog, dar nu pot inlocui conținutul unui blog sau a unei pagini de internet. Și nu toata lumea este prezentă pe Facebook sau Instagram.

De ce este avantajos să ai un domeniu propriu ?

Cu câțiva ani în urmă, m-a întrebat o clientă, unde poate vedea tricotajele mele dacă nu are Facebook. Atunci, singura variantă gratuită a fost un blog pe WordPress, cu extensia wordpress.com.

Insă, am constientizat destul de repede, că existența unui domeniu propriu este sinonimul profesionalismului. Decizia alegerii extensiei .com a fost simplă: să fie internațional. Bine, nici nu știam că ar fi alte extensii decât .com sau .ro.

Blogul meu devenind pe parcurs mai generalist, am început să cochetez din nou cu ideea, de a lăsa blogul generalist așa cum este, să-mi creez alt blog pe nișa produselor mele: tricotajele manuale și articolele vestimentare croșetate manual.

Ce extensii de domenii se pot alege ?

Hosterion pune la dispoziție peste 700 extensii de domenii. Alegând o extensie potrivită, personalizată pentru activitatea mea, mă poate ajuta la consolidarea brandului și este o modalitate creativă de a integra extensia domeniului în numele de brand.

Cum se alege un domeniu personalizat?

Eu am ales pentru noul meu blog extensia .moda. Extensia .moda este o extensie utilizată în sectorul fashion. Se poate înregistra până la 10 ani, nu există restricții la înregistrare, adică poate să o înregistreze oricine.

Această extensie de exemplu se potrivește bloggerilor de modă, magazinelor de îmbrăcăminte sau încălțăminte.

Am verificat disponibilitatea domeniului, este liber. Pot începe un nou blog.

Dacă ar fi să-ți faci un site nou, un blog nou sau un magazin online nou, ce nume de domeniu ți-ai alege? Și ce extensie ?

Surse foto: hosterion.ro; Pexels, Canva

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s