Jucării educative și distractive

Jucăriile bune, valoroase din punct de vedere educațional, pot susține pozitiv dezvoltarea spiritului de descoperire ale copiilor și pot oferi experiențe frumoase de joc. Jucăriile trebuie să fie de înaltă calitate, sigure și bine realizate pentru a putea însoți și stimula jocul copiilor, fără să se rupă și fără să provoace frustrări. Și, în cele din urmă, trebuie să dezvolte anumite abilități motorii, coordonative sau intelectuale, dar într-o formă blândă, să nu copleșească sau să nu suprasolicite copilul.

Jocurile EDUCAT +

Există foarte multe jucării pe piață pentru toate vârstele și toate buzunarele. De multe ori nici nu avem timp suficient să căutăm, nici nu știm ce să alegem din magazin, fie magazin fizic sau online. Echipa EDUCAT + te ajută și te îndruma în găsirea cadoului ideal pentru cei mici și mari, fără a pierde timp prețios.

Jocurile Educat au fost alese mai ales pe criteriul valorii educative, calitatea lor, pretul avantajos. Sunt fabricate din materiale non-toxice.

Puzzle progresiv 4 in 1

Aceste tipuri de jucării ajută la dezvoltarea concentrării și a abilităților de observare și gândire logică.

O cutie de puzzle cuprinde de fapt 4 puzzle-uri din carton. Fiecare are o dificultate diferită, în raport cu numărul de piese pe care-l conține: 6-9-12-16. Pe măsură ce copilul acumuleaza experiență, dificultatea poate fi crescută.

Codul de reducere special TRICOLONA05 menționat cu ocazia comenzii, aduce o reducere de 5% față de prețul de catalog la achiziția oricărei jucării.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s