Inspirații din garderoba femeii atemporale

Estimativ, din 52 săptămâni pe an, 40 sunt lucrătoare. Asta înseamnă  40 de zile de luni când sună desteptătorul. Și de cel putin 30 de ori reacția mea este: „vaaaai, mi-e somn!”.

Motivația pentru a începe 

Answear a lansat un concurs  internațional de creație vizuală, Lifespiration. Se poate participa realizând o fotografie sau un scurt videoclip cu tema: de unde îți iei doza de motivație și inspirație în fiecare zi?

Nimic nu se poate forța. Se pot crea oportunități care să ne inspire să începem într-un ton pozitiv o săptămână nouă, un job nou, să ne mutăm într-o locuință nouă, o călătorie,  sau pur și simplu o nouă zi.

Poate fi o sursă de energie pozitivă o întâlnire cu familia, o conversație plăcută cu un prieten. Sau o cunoștință nouă, și ne inspirăm din experientele lui/ei.

Luni dimineața, lângă o ceașcă de cafea, am găsit fotografia făcută duminică cu prietena mea, care are doar o treime din vârsta mea. Am vrut un  fotoshooting, dar am rămas cu puține fotografii acceptabile, fiindcă pur și simplu nu ne pricepem noi la așa ceva. În schimb, am rămas cu ceva mai prețios: cu amintirea unei dupămese plăcute.  

#lifespirationstartshere   @answear_ro

Starea de bine, încrederea în sine este mult influențată și de modul în care ne îmbrăcăm.  O femeie este considerată elegantă nu doar prin hainele pe care le poartă, ci prin armonia care o caracterizează. Nu este important să urmezi moda, ci mai degrabă să o adaptezi la propria personalitate. Trebuie să ști exact ce croi, ce culori ți se potrivesc. Ce să porti la ce ocazie. Pentru aceasta, trebuie să ai în garderobă câteva articole de bază atemporale din materiale calitative și finisaje premium.

Căutarea este simplă. Pe https://answear.ro/ se regăsesc peste 350 de branduri internaționale din toate categoriile de preț și stiluri, branduri premium, sportive sau branduri populare.

Elemente nelipsite din garderobă

Fusta neagră

O fustă neagră se poate asorta ușor și se potriveste la orice ocazie. În categoria https://answear.ro/h/fuste-negre.html se găsesc fuste atât pentru office, timp liber cât și pentru un party. Se pot crea ținute serioase sau îndrăznețe, sportive sau casual.

Trenci

Potrivit pentru toamnă, primavară și iarnă, trenciul oferă confortul termic necesar îmbinat cu eleganță. Pe https://answear.ro/h/trenci.html sunt multe trenciuri de calitate  bună, în mai multe culori, stiluri și lungimi.

Rochie midi

O piesă vestimentară foarte versatilă și ușor adaptabilă oricărei ocazii. Dacă alegi un stil minimalist, se poate crea o ținută serioasă sau accesorizată corespunzător, o ținută vibrantă. O rochie cu imprimeuri în ton cu anotimpul oferă un look proaspăt.

The little red dress

Sub nici o formă nu poate lipsi din garderoba unei femei o rochie roșie.

…și nici una neagră, evident…

Articol scris pentru SuperBlog 2021.

Surse foto: arhiva personală, Answear, editare Canva.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s