Prietenul Franke la nevoie se cunoaște! Petrecere de Halloween în bucătărie

Evoluăm zilnic împreună cu lumea din jurul nostru. Apar noi provocări care ne scot din zona de confort și vrând-nevrând ne dezvoltăm.

Chiar dacă nu prea îmi place să gătesc, folosesc electrocasnice performante pentru a prepara rețete simple și rapide. Când mi-e poftă de ceva dulce, aleg o rețetă care se poate pregăti în maxim 30 de minute.

Situația imprevizibilă a apărut acum 2 zile, când m-a sunat Diana, fina mea de 8 ani cu entuziasmul tipic copiilor: „Avem petrecere de Halloween la școală ! Fiecare trebuie să ducă ceva, și eu am promis că o să duc turtă dulce decorată de tine ! Am spus ca tu faci turtă dulce decorată frumos, și sigur o să faci și pentru mine!”

Aoleu !

Când este vorba de lucruri serioase îmi place să apelez la profesioniști. Pentru coacere apelez la electrocasnice Franke iar pentru decorare la prietena mea Margit.

Am optat pentru Franke, fiindcă firmele cu tradiție pur și simplu nu se compromit când vine vorba de calitate.

Gama Mythos https://www.franke.com/ro/ro/hs/highlights/new-appliances/mythos-appliances.html pe lângă un aspect atemporal este potrivit stilului meu de gătit și îmi oferă performanța și eficiența necesară. Într-o bucătărie bine utilată munca este mult simplificată.

Cu ajutorul cuptorului Franke cu care pot gati pe 4 nivele, de Sărbătorile Pascale am reușit să prepar și rața la cuptor cu garnitură mere umplute. Evident, cu funcția Cook Assist al cuptorului.

Gama Mythos este completată cu plita cu inducție cu hota integrată Mythos-2gether. Hota este foarte puternică, pornește automat, simultan cu pornirea plitei și se integrează perfect în plita Franke. Oalele se pot mișca liber pe suprafața plitei și pe suprafata hotei fără să fie ridicate. Motorul hotei este mic, ia foarte puțin spațiu din dulapul de dedesupt. Filtrul hotei se poate curăța în mașina de spălat.

De Crăciun am pregătit câteva ornamente de brad din turtă dulce cu rețeta prietenei mele Margit, ea coace și decorează turtă dulce de câțiva ani. Aveam ingredientele necesare, m-am pregătit sufletește mai mult decât a durat coacerea turtei dulci în cuptor Franke cu 4 nivele. Ornarea lor a ieșit mai atipică, adică s-a putut recunoaște că e un ren sau un clopotel…

Nu vroiam să o dezamăgesc pe Diana refuzând-o dar nici nu vreau să o fac de rușine cu turtă dulce urâtă. Talentul meu in ale decorării este mai mult ca evidentă:

Gustul mierii și condimentele specifice fac din turta dulce o delicatesă potrivită oricărei ocazii. Figurinele le pot pregăti din timp, turta dulce devine mai moale în câteva zile.

Nu sunt obisnuită să pregătesc petreceri de Halloween sau să particip la ele. Încrederea naivă a Dianei în capacitățile mele de a pregăti turtă dulce decorată stil Halloween m-a scos din nou din zona de confort. De data aceasta voi învăța arta decorării de la o profesionistă.

Nu o să particip la petrecerea copiilor, însă Diana nu știe, că ea de fapt mi-a dăruit o petrecere de Halloween: mă întâlnesc cu prietena mea Margit și facem o petrecere de Halloween în bucătărie cu Franke și cu dovleceii decorați.

Surse foto: Franke, arhiva personala, Margit, editare Canva.

Articol scris pentru SuperBlog 2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s