Cum să cumperi bijuterii online în siguranță ?

Imaginează-te în mijlocul unui shopping mall, înainte de o zi de naștere. Te-ai hotărât că vei cumpăra o bijuterie pentru prietena ta. Începi să cauți în fiecare magazin. La un inel care iți place nu au mărimea potrivită, la o pereche de cercei au doar cu piatra lunii și vroiai ametist…. Discuți cu vânzătoarea, dar încă 3 persoane nerăbdătoare sunt în spatele tău și așteaptă să te decizi. Începi să fi stresată, să-ți fie sete, ești obosită.

Ti se pare că este o situație cunoscută ? Atunci hai să încercăm altceva.

Imaginează-te în fotoliul tău preferat, așezat confortabil în fața calculatorului cu o ceașcă de ceai sau un pahar de vin. Sau pe canapea, cuibărită între perne, cu telefonul în mână. Ti-ai terminat treburile în casă, copii dorm. Vrei să-i cumperi prietenei tale o bijuterie de ziua ei. Începi sa filtrezi bijuteriile după bugetul pe care l-ai alocat, după mărime, după piatra dorită și tot ai o selecție uriașă, ai de unde alege. Trebuie să dai câteva click-uri și ești gata. Ai mai cumpărat de la Indira, deja ști, vine în ambalaj cadou, cu felicitare.

A durat 15 minute. Datorită internetului, totul s-a accelerat.

Cum afli că este o sursă sigură?

Asigură-te, că este un magazin de încredere. Site-ul trebuie să conțină informații exacte despre produse, livrare, returnări, garanție, condiții de livrare și plată. Verificați dacă magazinul are autorizațiile necesare pentru a vinde bijuterii și dacă oferă certificat de garanție.

Verifică recenziile magazinului. Dacă vrei să cumperi Bijuterii din argint de pe Indira, sunt foarte multe recenzii despre produse, despre modul de achiziție, experiența clienților.

Odată ce te-ai asigurat că magazinul web arată real, este important să verifici prezentarea produselor. Este important să fie mai multe fotografii de calitate. Nu poți simți bijuteria cum o simți într-un magazin fizic, te poți baza doar pe fotografii. Un plus al magazinului: dacă sunt și fotografii cu bijuteriile purtate.

Descrierea bijuteriilor trebuie să fie corectă și detaliată. Pe lângă indicarea dimensiunilor bijuteriilor, este importantă și denumirea materialului din care sunt făcute bijuteriile, greutatea. Dacă sunt cu pietre prețioase sau semiprețioase atunci și tipul pietrii. În special pentru coliere, brățări și brățări pentru picior, trebuie să verificați lungimea bijuteriilor înainte de a comanda.

Cum să alegi dimensiunea și forma potrivită cumpărând online ?

Inele argint. Îți poți măsura un inel care îți vine bine, după care alegi din tabel mărimea care ți se potrivește.

Brățări sau brățări de picior. Poți să iți măsori o brățară, dar dacă vrei să cumperi cadou, poți merge la sigur cu brățări reglabile.

Coliere argint. Poți alege coliere la baza gâtului ( aproximativ 37-40 cm ), sau lungi, sau chiar suprapuse. Însă, dacă dorești să oferi cadou și nu ești sigură, poți alege și aici varianta reglabilă.

Cercei . Un cercel cu adevărat bun se potrivește perfect, evidențiind trăsăturile. Este important să alegi forma potrivită în funcție de forma feței.

  • Forma rotundă: avantajează cerceii mai lungi, posibil în formă de picătură. Se evită bijuteriile mai mici, circulare.
  • Forma inimii: alegerea bună este o formă de picătură sau triunghi.
  • Forma diamant: se evită cerceii mai mari, avantajează o piesa mai îngustă și mai lungă.
  • Forma pătrat: avantajează forme moi, circulare.
  • Forma ovală: aproape toate tipurile de cercei arată bine.
  • Forma triunghiulară: arată bine cu cercei lungi.

Ne străduim să găsim bijuteria potrivită . Magazinul online Indira oferă o gamă largă de bijuterii pentru orice ocazie, începând de la colecții minimaliste până la colecții Luxury, Bridal, Trendy sau Vintage. Este imposibil, să nu găsim bijuteria potrivită.

Ce ar fi să-mi caut și eu o pereche de cercei lungi, potriviți fetei mele rotunde? Plus, la Indira am și 10% cashback la fiecare comanda.

Cum adică pentru ce ocazie? Am nevoie de ocazie specială? Nu am.

Am văzut o pereche cu perlă naturală la un preț bun….

Surse foto: Indira, editare Canva

Articol scris pentru SuperBlog 2021

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s