SpringFarma – farmacia primăverii eterne

„Toamna este o a doua primăvară, când fiecare frunză e o floare” Albert Camus.

Primăvara este considerată anotimpul renașterii, nu doar a naturii ci și al organismului. Mi se pare nostim, să aud de „oboseală de primăvară”. Cum să fi obosit în anotimpul renașterii, când mediul înconjurător este plin de energie? Cred, ca totul pornește din noi, din capacitatea noastră de a privi lucrurile din unghiul potrivit: avem în noi puterea de a inova, avem în noi dorința de schimbare permanentă.

Mă consider norocoasă să trăiesc într-o zonă a lumii, unde există patru anotimpuri. Fiecare anotimp sau sezon aduce un nou început în viata noastră.

Fiecare anotimp are noi provocări pentru organismul nostru, pentru pielea noastră. Sănătatea și frumusețea adevărată vin din interior.

Îngrijirea feței în anotimpul rece

O rutină facială este importantă pe tot parcursul anului, dar în anotimpurile mai reci simt nevoia unei hidratări și hrăniri permanente. Rutina mea este destul de simplă, întotdeauna încerc să îmi ascult pielea și să-i ofer ceea ce are nevoie. Însă întotdeauna îi ofer produse de îngrijire profesionale și de calitate.

Gama La Cabine, fiole pentru o frumusețe fără limite, am descoperit-o la recomandarea prietenei mele Ella. Sunt produse în Spania din ingrediente naturale cu tehnologii inovative.

Îngrijirea este simplă. Curăț pielea de două ori pe zi, dimineața și seara înainte de culcare. Dimineața, aplic o cremă hidratantă de zi ușoară, să-mi rețină umezeala din piele. Înainte de culcare și după curățarea feței, folosesc La Cabine acid hialuronic,

Fiolele Hialuronic Pur le cumpăr de la SpringFarma-farmacie online, ambalate în pachete de 10. Fiecare fiolă conține doza necesară pentru piele. Ingredientele active se regăsesc în concentrație mare în fiole, se absoarbe rapid în piele având o textură lichidă plăcută, incoloră și fără parfum. Hidratează puternic, umple ridurile, oferă volum pielii restructurând epiderma. Utilizând zilnic, se recuperează capacitatea de reținere a apei în celule. Nu este grasă, este potrivită pentru toate tipurile de piele.

Este păcat, să nu profit de cele 7-8 ore de somn, prin care pot lăsa ingredientele active să acționeze.

Exfolierea pielii ajută la eliminarea celulelor moarte și ajută absorbția ingredientelor active. Cu toate acestea, se recomandă doar odată pe săptămână. Protecția UV este importantă în fiecare anotimp, nu doar vara. La Cabine acid hialuronic are și această proprietate.

Pe lângă hidratarea exterioară a pielii, trebuie să avem grijă și de hidratarea organismului. Fiind mai răcoare, nu mai simțim setea cum o simțim vara și putem face greșeala de a nu bea suficientă apă.

Îngrijirea mâinilor în anotimpurile reci este la fel de important ca și îngrijirea feței. Ne spălăm pe mâini destul de des și uităm de hidratarea lor. Trebuie să folosim în mod conștient creme de mâini, chiar și în timpul zilei.

Îngrijirea părului

Vremea rece cu vânt dăunează nu doar pielii. Părul este expus în această perioadă la efectele externe. Toamna aplic pe păr două tratamente, la intervale de 2-3 săptămâni.

Din gama La Cabine, folosesc fiolele Flash Hair Total Repair pentru păr deteriorat. Formula, care conține ulei abisinian, avocado, floarea-soarelui, macadamia și măceșe, asigură hidratarea, repară și hrănesc firul de păr.

Fiolele La Cabine Flash Hair 11 in 1 au ca ingrediente colagen vegetal, quinoa, pantenol, proteine de orez hidrolizate. Hrănește părul, repară fibra, hidratează din interior, îmbunătățește capetele despicate.

Îngrijire din interior

În timpul iernii, suplimentarea organismului cu vitamine și minerale este la fel de important ca și controlul extern. În anotimpurile reci, sunt mai puține legume și fructe în magazine, de aceea trebuie susținut aportul de vitamine și din interior.

Pe springfarma.com sunt multe variante din care putem alege acest aport de vitamine. De obicei folosesc GNC Formula pentru Păr, Piele si Unghii.

Este un supliment zilnic, care susține frumusețea din interior prin vitamine, minerale și antioxidanți.

Conține biotina, care este o vitamină esențială pentru dezvoltarea părului, pielii și unghiilor, aminoacizi pentru refacere celulară, antioxidanți și extract din Coada Calului care ajută la creșterea și regenerarea părului.

Vitamina C este una dintre cele mai importante și în același timp cea mai universală vitamină utilă în menținerea organismului uman. Organismul uman nu poate reproduce vitamina C, dar o folosește foarte mult mai ales în situații stresante și efort fizic.

Întărirea sistemului imunitar

Pe măsură ce sosesc lunile de toamnă, ne răcim mai ușor. Zilele vor fi mai scurte, iar acest lucru ne va afecta. Petrecem mai puțin timp în aer liber, iar resursele de vitamine acumulate vara încep să se epuizeze complet. Cu toate acestea, sunt persoane mai putin sensibile la boli, au un sistem imunitar puternic.

Ajută mult și exercițiile fizice regulate. Trebuie să petrecem mai mult timp în aer liber, la o plimbare, jogging, ciclism. Dar trebuie să fim mai atenți la îmbrăcămintea adecvată stratificată.

Sistemul imunitar puternic nu este imposibil de obținut, trebuie să fim doar mai atenți la sănătatea noastră să prevenim bolile.

Odată pe an, obișnuiesc să iau capsule Jamieson Echinaceea Forte, supliment alimentar care susține sistemul imunitar în perioadele de maximă sensibilitate al organismului. Întărește capacitatea de apărare naturală al organismului uman împotriva unor agresiuni interne sau externe, ajută la menținerea căilor respiratorii superioare în perioadele reci ale anului, îmbunătățește starea generală al organismului.

Bunica m-a învățat mereu că lucrurile trebuie prevenite, disciplina și regularitatea trebuie să facă parte din viața mea. Un organism stabil și echilibrat nu este doar fundamentul sănătății, ci și al frumuseții.

Surse foto: SpringFarma

Articol scris pentru SuperBlog 2021

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s