Smart Shopping – Black Friday Quickmobile pe 12 Noiembrie 2021

Mă consider un om gospodar, cu cămara plină în luna noiembrie. Am murături, zacuscă, dulceață de prune, un sac de cartofi și deja varza este pusă la murat. Masa de Crăciun va fi cu sarmale.

Ca om gospodar și organizat, în luna noiembrie încep sa cumpăr cadourile de Crăciun. Cum pot să mă gândesc la Crăciun, când avem parte de zile însorite și călduroase de toamnă?

Simplu. Luna noiembrie este luna Black Friday pe Quickmobile.ro .

Sursa foto: Facebook Quickmobile

De ce Quickmobile?

„Quickmobile este locul de întâlnire al pasionaților de tehnologie și gadgeturi de ultimă oră. Un playground cu “jucării” high-tech, unde găsești cele mai noi produse lansate.” -quickmobile.ro

Urmăresc pagina Quickmobile pe Facebook, să fiu la zi cu gadgeturile noi apărute. Au multe produse începând de la telefoane, laptopuri, tablete, wearables, electrocasnice mici, produse de îngrijire personală, accesorii audio și gaming, până la becuri inteligente. Adică, tot ce ține pentru a fi conectată la tehnologia de ultimă oră.

De ce cumpăr cadouri de Crăciun în noiembrie ?

Sunt o persoană care face liste. La orice. Am listă de cumpărături, listă cu ce să împachetez dacă mă duc în excursie, to-do list pentru fiecare zi. Nu fac liste, fiindcă sunt uitucă. Fac liste ca să nu-mi scape nimic. Plus, evit alergările prin magazine înainte de Crăciun și cumpăr mai convenabil cu ocazia Black Friday.

Tot cu liste mă pregătesc pentru Black Friday 2021 Quickmobile care va avea loc pe 12 Noiembrie 2021. Mă abonez la newsletter, sunt atentă la noutăți, la campanii.

Sursa foto: Quickmobile

Am pregătit anul acesta o listă cu cadourile posibile celor dragi de Crăciun. Acum este momentul să le cumpăr, fiindcă la Quickmobile o să fie reduceri cu ocazia Black Friday și de până la 70 %.

Cadouri posibile pentru cei dragi

Pentru El. Face naveta, deci cam 90 de minute pe zi ascultă muzică sau podcasturi . Ar fi potrivite pentru el căștile wireless Haylou T33 MoriPods, fiindcă sunt ușoare, oferă un sunet de înaltă calitate și au preț accesibil, se încarcă repede și bateria ține o zi.

Pentru Adolescenta de 15 ani. Este în clasa a 9-a, liceu profil uman, trebuie să citească mult. Ar fi potrivit un ebook-reader Amazon Kindle Paperwhite 2018 8GB Wifi Roz Plum. Are un display de 6 inch, lumină încorporată care nu obosește ochii. Nu este nevoie de computer pentru a descărca cărțile, fiindcă este complet wireless.

Pentru mine. Fac antrenamente, recunosc nu suficiente. Pentru a mă motiva mai mult, vreau să-mi cumpăr o Brățară Fitness FITBIT Inspire 2 Health & Fitness Tracker, Bluetooth, Ritm Cardiac, 20 Exercitii, 5 ATM, Roz. Cu brățara pot avea acces constant la monitorizarea pașilor, a distanței parcurse, a activității fizice din fiecare oră, caloriile consumate. Oferă sfaturi personalizate pentru reglarea somnului optim utilizând ritmul cardiac, activitatea fizică.

Sursa foto: Quickmobile, editare Canva

Bonus: Afiliere la Quickmobile

Programul de afiliere aduce beneficii în plus:

  • extra reducere pentru prieteni la toate produsele, indiferent de campanii
  • câștigi și tu la fiecare comandă finalizată de prietenii tăi

Nu trebuie să fi neapărat blogger sau influencer ca să fi afiliat. Pur și simplu prin folosirea codului tău de afiliat prietenii beneficiază de extra reducere.

Este o situație win-win!

Sursa foto: Quickmobile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s