Thecon susține bloggerii – înscrie-te și tu !

Inițial s-a crezut, că un blog este doar un jurnal încărcat pe internet, în care autorul extrovertit își împărtășește cele mai personale gânduri cu lumea. Poate că era așa, nu mai contează de unde a pornit, important este unde s-a ajuns cu acest gen de scriere.

Acum, pe bloguri sunt împărtășite experiențe, sfaturi pe diferite tematici din punctul de vedere al bloggerului. Iar cititorii, pot comenta aproape imediat la postări îmbogățind informațiile furnizate de blogger.

Mulți se aventurează in blogging fără nici un concept anume, își dau seama ulterior că totul este o risipă de energie, postările nu au devenit virale.

Am început blogul din nevoia de a arăta creațiile mele tricotate celor care nu au Facebook. Am căutat pe Google care ar fi o platformă optimă, și am creat un blog pe WordPress, fără nici o strategie, fără nici o direcție, doar ca un loc, unde să postez din când în când poze.

Acum, mi-am găsit direcția, dar a durat mult. Acum știu, că puteam începe altfel. Pornit totul ca un hobby, preferam să economisesc bani neapelând la specialiști. Am pierdut mult timp și energie, dar atunci mi se părea că merita. Acum a-și proceda altfel.

Am descoperit campania „Thecon susține bloggerii” și decizia de a mă înscrie, am luat-o rapid. Blogul meu era funcțional, însă tot nu eram sigură, dacă este sau nu în parametrii corecți. Eu nu înțeleg funcționarea și setarea modulelor în WordPress, de aceea nici nu le-am folosit.

Am accesat linkul Thecon susține bloggerii și m-am înscris pentru a beneficia de ofertă. În scurt timp am primit un mail de la Thecon. Alexandrina, Customer Account Manager la Thecon, a identificat nevoile mele și a venit cu o propunere de îmbunătățire și cu sfaturi pentru o funcționare optimă al blogului meu.

În campania „Thecon susține bloggerii” am primit 2 ore mentenanță gratuită pentru blogul meu.

Cine este Thecon ?

Thecon oferă soluții personalizate de creare site și toate serviciile adiacente:

  • creare logo și design grafic
  • panou de administrare user friendly
  • materiale grafice, bannere pentru campanii
  • setare site ca să fie design responsive pe orice dispozitiv
  • integrări avansate de remarketing cu Google Ads și Facebook
  • setare Google Analytics și Google Search Console
  • descriere produse, editare profesionistă a fotografiilor
  • găzduire, adrese de email
  • suport

Misiunea noastră este să întrecem nivelul așteptărilor clienților noștri în fiecare zi, prin livrarea de soluții creative, personalizate, performante și de calitate tehnică impecabilă. Întotdeauna la timp, întotdeauna de calitate.

Esti blogger la început de drum sau nu, merită să afli părerea profesiștilor și să profiți de această campanie. Totul este pro bono, și nu doar că e Moș Nicolae. Deja au profitat de campanie peste 200 de bloggeri, și campania încă nu s-a terminat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s