„Very Peri” culoare nouă pentru vremuri noi

Pantone Color Institute a creat pentru 2022 o culoare specială „Very Peri”, inspirată din vremurile schimbătoare în care trăim.

După anii de pandemie și home office, cu siguranță va exista o dorință de a aduce amuzament și ușurință în viețile noastre. Așa cum este de obicei după crize majore.

Sursa foto: Pantone

Culoarea Pantone al anului reflectă ceea ce se întâmplă în cultura noastră globală, exprimând ceea ce oamenii caută la care acea culoare poate spera să răspundă. Crearea unei noi culori pentru prima dată în istoria programului nostru educațional de culoare Pantone, Culoarea Anului reflectă inovația și transformarea globală care are loc. Pe măsură ce societatea continuă să recunoască culoarea ca o formă critică de comunicare și o modalitate de a exprima și de a afecta idei și emoții, de a se angaja și de a conecta, complexitatea acestei noi nuanțe de albastru infuzat de roșu violet evidențiază posibilitățile expansive care ne stau în față” – Laurie Pressman, vicepreședinte al Institutului de culoare Pantone.

Cum se poate utiliza Very Peri ?

Desigur, Pantone nu ne lasă de izbeliște, ne recomandă diferite palete de culori, care integrează culoarea anului și care transmit diferite stări de spirit.

Very Peri în modă

Nu presupun, că toată lumea se va îmbrăca în violet din cap până în picioare, deși nu ar fi exclus nici acest lucru, dacă este accesorizat corespunzator. Este suficient și doar un element, cum ar fi un cardigan, bluza sau pulover, un accesoriu.

Am creat două ținute fresh cu Urstyle.

Hillary Clinton și Kamala Harris la inaugurare, Lady Gaga la premiera filmului House of Gucci și Kate Middleton sunt doar câteva exemple dintre cei care au anticipat deja cu câteva luni în urmă nuanțele culorii anului.

Editare Canva, sursa People

Culoarea mov poate completa o ținută și prin machiaj, cum ar fi un fard de pleoape mov sau ojă violet.

Very Peri în amenajări interioare

Culoarea Very Peri a fost concepută să ajute creativitatea și să aducă o atitudine pozitivă în viață.

Similar cu fashion, și la design interior ar fi obositor să zugrăvim toată casa în mov. Însă, se poate opta pentru un element de mobilier, sau un accesoriu bine poziționat.

Editare Urstyle

Elementele mele preferate în amenajări rămân pernele tricotate. Se pot combina ușor și tot așa de ușor se poate schimba o husă pentru a schimba atmosfera unei încăperi.

După 23 de ani, Pantone a creat pentru prima oară o culoare nouă: vremurile complet noi necesită tonuri complet noi. Culoarea nouă ar trebui să arate ieșirea din tristețe.

Oricum ar fi, cel mai important este să ne bucurăm de modă și de locuință, fără constrângerile provocate de o culoare. Dacă reușim acest lucru, atunci fiecare culoare este cea potrivită.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s