Pe locuri, fiți gata…Restart SuperBlog !

Când am citit mottoul ediției din această primăvară „Restartează Creativitatea”, inevitabil m-am gândit la un calculator.

Anul trecut, la prima mea participare, am reușit să particip la toate probele și am terminat în clasament, așa cam pe la mijloc. Dacă este să fac analogie: am apăsat butonul „Start”, am lăsat sistemul să funcționeze, iar la final am apăsat „Shut down”. Însă, competiția încheiată nu înseamnă un blog abandonat.

A urmat ediția de toamnă, cu mai multe probe. Am căutat din nou butonul „Start”, însă cu opțiunea „Restart”. De ce ? Știam deja ce înseamnă aventura SuperBlog: o comunitate unde nu simt că am fi competitori, unde citim împreună probele, întrebăm, ne amuzăm, tocim împreună tasta F5 așteptând cu emoții notele. Și ne bucurăm ca le-am primit și ne mai intristăm că nu este ceea ce am așteptat, dar totuși felicităm câștigătorii, schimbăm impresii.

Ne mai pierdem din elan, dar de cele mai multe ori ne restartăm creativitatea nu doar pentru o nouă ediție, ci și pentru o nouă probă.

După două ediții, nu mai pun întrebarea „De ce să mă înscriu ?”.

Intrebare este: „De ce să nu mă înscriu ?”. Pur și simplu nu găsesc nici un motiv să nu o fac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s