Creează-ți propriul parfum – Parfumuri moleculare

Conceptul inovativ de parfum molecular a apărut din nevoia de a putea crea propriul stil cu diferite combinații de arome.

Parfumul molecular este bazat pe compoziția uleiurilor esențiale franțuzești combinat cu o moleculă care exprimă caracterul parfumului. Aceste molecule îmbunătățesc notele parfumului și completează mirosul natural al pielii, activându-se în momentul în care atinge pielea. De aceea, aceste parfumuri pot fi combinate doar împreună, nu și cu alte parfumuri obișnuite sau tradiționale.

Cum poți crea propriul parfum ?

  • alege parfumul molecular care va fi baza și aplică-l pe piele
  • alege un alt parfum molecular și pulverizează -l peste primul strat
  • se poate continua cu mai multe straturi sau se poate opta doar pentru un singur strat
  • se poate experimenta ordinea de aplicare și proporțiile.

La Prouvé sunt disponibile 6 tipuri de parfumuri moleculare din care se pot crea sute de arome si compozitii.

De exemplu, pentru primavară, se poate crea o compoziție florală-lemnoasă, combinând #02m – aroma florilor albe senzuale intensificată cu aroma picantă a piperului roz – adăugând o notă lemnoasă cu molecula din #04m.

Pentru o vacanță de vară se poate combina molecula notelor citrice de grepfruit amar din #03m – cu prospețimea citric-lemnoasă de lime din #04m. Sau aroma acvatic lemnoasă dată de ienupărul crud din #01m racorită cu aroma lime din #04m.

Se poate savura toamna cu aroma coacăzelor negre din #03m combinată cu aroma oriental – lemnoasă din #06m provenită din ambră și rășină.

Ne putem bucura de iarnă obținând o aromă caldă din aroma oriental – lemnoasă #06m cu aroma floral – orientală din boboci de trandafir #05m atingând ușor această combinație cu aroma florilor albe din #02m.

Noi privim viața dintr-o perspectivă diferită. Am petrecut mult timp căutând un loc al egalităţii, unde contează principiile și unde produsele frumoase sunt concepute pentru toată lumea. Pentru că un astfel de loc nu a fost de găsit nicăieri, am decis să îl creăm noi înșine. Misiunea și viziunea noastră sunt derivate din sistemul nostru de vânzări și din valorile la care ţinem. – Prouvé

Pe lângă parfumurile moleculare, Prouvé vine cu o gamă largă de parfumuri tradiționale, produse de machiaj, îngrijire personală și curățirea casei. Toate acestea sunt oferite la un preț accesibil, iar cumpărând inteligent de la Prouvé: devenind Partener, automat se poate cumpăra cu 25% mai ieftin decât prețurile de catalog.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s