Back to School = Back to Storytelling – Competiția SuperBlog ediția 25

Vara este anotimpul excursiilor, drumețiilor, odihnei binemeritate. În septembrie începe toamna, începe școala, începem să ne dezmorțim din odihna plăcută a verii, ne reîntoarcem la treburile zilnice obișnuite anotimpurilor mai reci.

Școala adevărată de blogging am început în 2021 cu ediția de primăvară SuperBlog. Mai mult de curiozitate, dar am devenit dependentă de comunitatea SuperBlog și de adrenalină.

  • Anul I în SuperBlog ( 2021): Ediția de Primăvară și Toamnă
  • Anul II în SuperBlog ( 2022 ): Ediția de Primăvară.

Înscrierea pentru Ediția de Toamnă SuperBlog este ceva normal, pe lângă dependența creată de atmosferă, mai am multe povești de scris și multe de învățat.

Știu că totul este despre storytelling, dar îmi păstrez energia pentru competiție și citez organizatorii:

De ce să participi:

  • Înveți – de la documentarea pe diverse teme până la a pune în aplicare cunoștințe de SEO, content marketing, storytelling, vei afla multe. Și le vei transmite și cititorilor, că informația merită să circule.
  • Te disciplinezi să scrii constant – vom avea 3 probe pe săptămână, în zilele de marți, joi, sâmbătă. Toate probele sunt opționale, poți participa la ce te inspiră îndeosebi. Sau poate chiar la toate, dacă vizezi să te clasezi în top 3, top 5, top 10… 
  • Te obișnuieșți cu cerințe diferite, de la branduri din domenii diferite – astfel poți lua pulsul „pieței” șite antrenezi pentru viitoarele colaborări de content marketing.
  • Ai ocazia să testezi produse oferite de sponsorii competiției și să-ți scrii părerea despre ele într-un articol de review, astfel încât să afle și cititorii tăi ce noutăți au apărut și cum ți se par.
  • Concurezi cu tine și cu alții – în competiție descoperi nu numai cum te poziționezi în raport cu un barem și un brief de cerințe, din perspectiva juriului, ci și în raport cu ceilalți concurenți. Învață de la ei, dar păstrează-ți autenticitatea! La fiecare probă, te întreci cu tine însuți / însăți, în primul rând.
  • Orice ar fi, bucură-te de experiență, savurează-ți propria creativitate, dă curs ideilor și provocărilor!

La ce să te aștepți:

Va fi ușor? Cine a participat măcar o dată la SuperBlog probabil îți va spune că nu, dimpotrivă. Vei trece de la extaz la agonie și invers, ca într-un carusel al emoțiilor. Vei simți adrenalină. Vei radia de fericire la o notă bună sau un premiu, apoi poate te vei enerva la următoarea rundă de jurizare. Că așa e în competiție.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s