ökoMami – produse sustenabile pentru întreaga familie

Ce-ar fi dacă ar fi posibil să facem viața mai simplă, mai relaxată și poate chiar un pic mai fericită în doar câțiva pași simpli? 

Ce se întâmplă dacă am putea reduce complexitatea alegerilor noastre de zi cu zi în timp ce facem ceva bun pentru mediu în același timp? 

Dacă ne descurcăm brusc cu mai puține lucruri și astfel câștigăm mai multă calitate a vieții? 

Sustenabilitatea este un cuvânt la modă, care cuprinde o mulțime de idei. Miezul acestei idei este conceptul de minimizare a impactului negativ asupra mediului. Există multe lucruri atât mari, cât și mici, pe care oamenii le pot face pentru trăi mai sustenabil. Chiar și schimbările mici, cu mai puține deșeuri, contează și oferă un stil de viață mai sănătos.

Durabilitatea joacă un rol important în gospodărie, deoarece aici se utilizează o gamă largă de produse. Diferiți bureți, ambalaje, agenți de curățare, produse cosmetice și ustensile, scutece.

În magazinul online ökoMami veți descoperi multe produse utile stilului de viață sustenabil.

„ökoMami este o mămică care se străduiește de ani de zile să fie conștientă de mediu și să nu producă deșeuri. Cum ar putea să procedeze altfel cineva care are copii?

ökoMami crede și susține că cel mai important lucru pe care îl putem face pentru copiii noștri este să îi creștem într-un mediu sănătos, în care se poate trăi, astfel încât ei înșiși să considere acest lucru ca fiind o valoare și astfel încât acest tip de grijă și responsabilitate să fie integrat în viziunea lor asupra lumii.

Un stil de viață sănătos și conștient de mediu depășește cu mult obiectivele noastre individuale – ne implicăm mai mult să înbunătățim viitorul copiilor, nepoților și strănepoților noștri.

Prin magazinul nostru dorim să contribuim la o casă sănătoasă, ecologică, zero waste. Nu ne ghidăm doar după naturalețe și calitate atunci când ne alegem produsele, ci este la fel de important să cumpărăm în principal de la producători autohtoni și locali – nu doar o decizie pentru valoare, ci și din cauza necesității de a avea o amprentă ecologică mai mică.

Încercăm să ambalăm produsele cumpărate în cât mai puțin plastic posibil, așa că folosim hârtie și cutii reciclate.” Tünde Csóka, fondatorul ökoMami

Indiferent dacă deja te gândești/pregătești pentru asta sau nu, fă ​​un lucru sigur: alege local.

Magazin online: www.okomami.ro

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/okomamishop

info@okomami.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s