Sănătate emoțională prin aromaterapie

Emoțiile sunt o parte inevitabilă a ființei umane și au un impact asupra fericirii și bunăstării noastre.

Energia toxică poate avea un impact major asupra calității vieții. Se poate simți obositor și provocator, iar negativitatea poate deveni chiar copleșitoare.

Indiferent de ceea ce ne stresează, este important să găsim instrumente și metode de adaptare care să ajute la contracararea emoțiilor negative – altfel, ne poate afecta calitatea vieții.

Îți place un plâns bun? Privești fiecare dimineață ca pe un nou început pentru o nouă zi sau privesti întotdeauna partea veselă a vieții?

Nu este întotdeauna ușor să acceptăm partea emoțională a lucrurilor, dar unul dintre lucrurile pe care le putem folosi sunt uleiurile esențiale pentru a ajuta la crearea unui sentiment de calm și bunăstare sau pentru a promova un mediu înălțător.

Identifică emoția pe care ai putea să o simți pe această roată emoțională de aromoterapie și apoi selectează amestecul de uleiuri esențiale corespunzător care ți se potrivește!

S-ar putea să descoperi că două sau mai multe amestecuri sunt potrivite pentru a-ți echilibra emoțiile variate în orice moment dat. Odată ce ai ales amestecul(amestecurile), aplică pe punctele pulsului, tălpi, peste inimă sau aplică o picătură pe mâini, fă mâinile căuș și inspiră adânc.

Sau pur și simplu difuzează- le.

Essential Aromatics™ System

Aromaterapia la nivel emoțional este mai simplă și accesibilă datorită acestei game de amestecuri de uleiuri esențiale exclusive care reprezintă șase categorii ale stării de bine la nivel emoțional.

Fiecare amestec delicat conține uleiuri esențiale CPTG Certified Pure Tested Grade™ pentru uz aromatic sau local pentru a conferi echilibru și a ameliora fluctuațiile de dispoziție. Sunt suficiente câteva picături din aceste amestecuri aromate complexe naturale, pentru a stârni reacții emoționale profunde, care te vor ajuta să îți iei poverile de pe suflet, să găsești alinare și încurajare sau inspirația de a visa din nou cu pasiune.

Essential Aromatics™ Touch Kit

Pachetul doTERRA Essential Aromatics Touch conține șase amestecuri de uleiuri esențiale unice combinate cu Ulei de cocos fracționat, în flacoane cu bilă de 10 ml, pentru aplicare la nivel topic practică și delicată. Aceste amestecuri brevetate oferă beneficii specifice pentru sănătatea emoțională a întregii familii și pot fi aplicate zilnic în puncte specifice de pe corp, pentru a conferi echilibru și a ameliora fluctuațiile de dispoziție.

La fel ca o rază de soare, Amestecul pentru bună dispoziție Cheer are puterea să te încarce cu energie pozitivă. Când simți că rezervele tale de fericire și optimism sunt aproape de epuizare, Cheer este alături de tine pentru a-ți ilumina ziua și te binedispune. Aroma proaspătă și luminoasă a amestecului de uleiuri esențiale de citrice și condimente va ilumina orice moment al zilei. Cheer este realizat din uleiuri esențiale de citrice și condimente, care contribuie la caracterul său cald și primitor.

Amestecul pentru alinare Console utilizează uleiuri esențiale florale dulci și arboricole pentru a induce o senzație de alinare, conducându-te pe calea speranței. Console te poate ajuta să găsești bucuria și fericirea în viața ta.

Aroma proaspătă, lemnoasă a Amestecului pentru reînnoire Forgive favorizează sentimentele de mulțumire, ușurare și răbdare. Când începi un proces de iertare, Forgive îți este alături pentru a te încuraja și a-ți aminti să te eliberezi de ranchiună și să mergi mai departe. Forgive folosește o combinație de uleiuri esențiale arboricole și ierboase, care ajută la atingerea echilibrului emoțional.

Cu toții avem nevoie de puțină încurajare din când în când, iar Motivate face exact acest lucru! Cu aroma sa proaspătă, curată și mentolată, acest amestec îți va da sentimente de încredere, optimism și determinare. Motivate te va ajuta să dai frâu liber creativității și să regăsești curajul dat de recăpătarea încrederii în forțele proprii. Ridică ștacheta – vei reuși!

Passion este un amestec pentru inspirație realizat din uleiuri esențiale condimentate și ierboase, care te vor ajuta să redescoperi entuziasmul vieții. S-ar putea să găsești curajul de a face lucruri pe care nu le-ai mai încercat înainte. Ai putea să te apuci de un curs de pictură sau să ieși la dans cu prietenii! Dar, cel mai important, Passion te poate ajuta să redescoperi bucuria în activitățile și relațiile de zi cu zi.

Amestecul reconfortant Peace este creat pentru a te ajuta să regăsești mulțumirea sufletească și calmul în tumultul cotidian. În amestecul pentru liniștire Peace se îmbină armonios uleiuri esențiale floral-răcoritoare, care-ți reamintesc cu seninătate că nu trebuie să fii perfect pentru a-ți găsi echilibrul mult dorit. Ia-o ușor, respiră profund și reconectează-te cu sinele tău calm, stăpân pe situație. Folosește Peace pentru a contribui la starea de mulțumire sufletească și liniște. Pacea începe cu tine – și câteva picături din Peace.

Utilizarea uleiurilor esenţiale este simplă, intuitivă și deosebit de satisfăcătoare. Cu toate acestea, numeroasele uleiuri esenţiale disponibile, alături de combinaţiile infinite între ele și aplicaţiile lor pentru sănătate pot fi copleșitoare pentru începători.

Uleiurile de mai sus, în varianta sticluță sau rollon, pot fi cumpărate și separat, nu doar la pachet în Magazin online .

Detalii aici cum puteți cumpăra cu 20% reducere.

Dacă aveți întrebări, mă puteți contacta completând formularul de mai jos. Numele și adresa de mail nu vor fi publice.

Vă invit să urmăriți blogul pentru noutăți:

9 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s