Cum să îți susții sistemul imunitar cu uleiuri esențiale pure

Imunitatea este însușirea organismului vegetal, animal și uman de a opune rezistență în fața activității microbilor și a substanțelor toxice, cu alte cuvinte, capacitatea lui de a-și păstra sănătatea și vigurozitatea.

Sistemul nostru imunitar funcționează zi și noapte, extrem de eficient împotriva agenților patogeni de toate felurile, de la bacterii la viruși la ciuperci. Se estimează că miliarde de celule imunitare sunt reproduse în fiecare zi – o realizare gigantică! 

Cu o alimentație sănătoasă și un stil de viață echilibrat, putem ajuta sistemul imunitar să funcționeze fără probleme.  Micronutrienții precum vitaminele sunt adesea introduși în joc pentru a întări sistemul imunitar. Produsele pe bază de plante, de exemplu sub formă de alimente naturiste sau remedii casnice, sunt la fel de populare ca și curele speciale imunitare și suplimentele alimentare pentru sistemul imunitar și flora intestinală de la farmacie.

O opțiune comodă este amestecul protector de uleiuri esenţiale On Guard doTERRA.

Amestec protector imunitar

Utilizări și beneficii On Guard

Fiind unul dintre cele mai populare amestecuri doTERRA, On Guard are utilizări și beneficii multiple atât pentru corp, cât și pentru casă. 

Acest amestec protector poate fi luat intern pentru a susține apărarea antioxidantă naturală a organismului. Cu proprietăți puternice de susținere al sistemului imunitar, On Guard este binecunoscut pentru capacitatea sa de a proteja împotriva amenințărilor de mediu și sezoniere atunci când este ingerat.

On Guard este un agent de curățare netoxic eficient care poate fi folosit pentru curățarea pielii și a suprafețelor casnice, poate fi difuzat pentru a ajuta la reîmprospătarea aerului, avand o aromă energizantă, caldă și condimentată.

  • Puneți două până la trei picături de On Guard într-o capsulă vegetală și ingerați sau diluați 1 picătură / 250 ml lichid pentru a susține apărarea antioxidantă naturală a organismului.
  •  On Guard are o aromă caldă, condimentată și lemnoasă. Difuzarea lui va umple aerul cu aroma sa dulce și va oferi un parfum energizant și înălțător. Când este difuzat, poate împrospăta și aerul. 
  •  On Guard are beneficii de curățare și purificare care pot fi utilizate pentru curățarea suprafețelor casnice. Pentru un produs de curățare natural și netoxic, adăugați câteva picături de On Guard într-o sticlă de pulverizare umplută cu apă și utilizați-l ca un agent de curățare eficient pentru suprafețe. 
  •  Pentru o gustare gustoasă și hrănitoare de după-amiază, feliați un măr și puneți feliile în apă. Adăugați câteva picături de On Guard în apa cu merele în ea și lăsați merele la înmuiat. După câteva minute, scoateți merele din apă și bucurați-vă de o gustare sănătoasă, care susține imunitatea, care vă va satisface pofta de după-amiază și vă va aduce beneficii organismului. 
  •  Fii creativ, făcând pot-pourri DIY. Acest proiect este o modalitate simplă de a decora casa, în timp ce îți lași casa mirosind proaspăt cu condimente și ierburi îmbogățite cu parfumurile uleiului On Guard. 
  • Încearcă să-ti faci propriul demachiant natural utilizând două ingrediente: combină câteva picături On Guard cu ulei de cocos fracționat.
  • Adaugă 1-2 picături On Guard la smoothie-ul de dimineață pentru a susține sistemul imunitar.

On Guard+ Softgels

Încapsulând convenabil amestecul de uleiuri esențiale doTERRA On Guard și uleiurile esențiale de melissa, oregano și piper negru, capsulele moi On Guard+ sunt suplimente puternice și dietetice care susțin imunitatea organismului.

On Guard Touch

Este prediluat cu ulei de nucă de cocos fracționat și ambalat într-o sticlă tip rollon. Această diluție îl face perfect pentru a fi utilizat direct pe pielea sensibilă, în timp ce obțineți efectele dovedite ale amestecului de uleiuri. Aplicati-l pe piept, pe tălpile copiilor dimineața înainte de a pleca la școală. Varianta ideală în timpul călătoriilor.

Utilizarea uleiurilor esenţiale este simplă, intuitivă și deosebit de satisfăcătoare. Cu toate acestea, numeroasele uleiuri esenţiale disponibile, alături de combinaţiile infinite între ele și aplicaţiile lor pentru sănătate pot fi copleșitoare pentru începători.

Uleiurile de mai sus, în in orice variantă, pot fi cumpărate și separat, nu doar la pachet în Magazin online .

Detalii aici cum puteți cumpăra cu 20% reducere.

Dacă aveți întrebări, mă puteți contacta completând formularul de mai jos. Numele și adresa de mail nu vor fi publice.

Vă invit să urmăriți blogul pentru noutăți:

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s