Senzualitate esențială

Senzualitatea este pur și simplu o chestiune de decizie, trebuie doar să o invităm pe ea și feminitatea în viața noastră. Senzualitatea este calea bucuriei de a trăi, a carismei feminine. Orice femeie o poate face. Nu este neapărat despre relatii intime, nu este vorba despre a avea silueta perfectă și nu este neapărat despre a arăta mai tânăr! Este vorba despre focul interior. Toată lumea are un foc interior pe care îl poate alimenta. 

A fi senzual si romantic nu înseamnă că suntem vampiri sexuali, nu înseamnă să purtăm tocuri stiletto și rochie – înseamnă că ne bucurăm de lumea asta minunată care ne înconjoară, înseamnă, că alegem din această lume tot ce e mai bun pentru noi. Este să trăim aici și acum – în acest moment și să ne bucurăm de viață.

Și deja cu această calitate unică, se combină feminitatea, instinctul matern, tandrețea, puterea și energia feminină. Astfel de femei sunt în armonie cu ele însele, lumea lor interioară. Sunt frumoase și armonioase, de aceea bărbații sunt atrași de ele, copiii îi iubesc. La urma urmei, o astfel de femeie este plină de energie interioară, este plină de viață, emoții, tandrețe, bucurie, bunătate, de aceea este pur și simplu imposibil să nu o observi în mulțimea de fețe cenușii, obosite.

Deci orice femeie poate deveni senzuală. După o serie de probleme, oboseală și volum de muncă, o femeie își pierde principala calitate – capacitatea de a simți această lume, de a se bucura de lucruri atât de simple, de zi cu zi și obișnuite. Să începem prin a porni senzațiile cel puțin câteva minute pe zi, să învățăm să ne relaxăm și să surprindem momentele minunate din viața noastră. Și extindeți treptat această capacitate unică de a fi această femeie foarte senzuală.

Primul pas spre o adevărată senzualitate este reîntâlnirea completă cu propriile emoții. Dar nu ar trebui să te îneci în experiențe negative. Scopul tău este fericirea și bucuria. Ce anume îți aduce un sentiment de fericire de nedescris? Fiți pregătiți să vă reîncărcați cu pozitivitate în mod regulat și găsiți o activitate în fiecare zi care vă permite să vă relaxați, să vă luați mintea de la seriozitatea sarcinilor de rutină și pur și simplu să vă bucurați.

Conectează-te la melodia ta preferată și cântă din inimă împreună cu artistul tău preferat atunci când sufletul tău o cere. Sau uită de toate necazurile și începe să dansezi. O femeie senzuală este mereu energică, plină de bucurie de a trăi și fericită. Te poți bucura de o nouă trezire emoțională, pasiune și bucurie în fiecare zi. Când renunți la experiențele inutile și încetezi să te încrunți, vei începe să radiezi senzualitate care vine din adâncul naturii tale feminine.

Care este secretul ? Cele mai senzuale femei trăiesc momentul și nu își permit să rămână blocate în trecut sau să-și facă griji la nesfârșit pentru viitor. Ele se bucură de existență în fiecare secundă și găsesc bucurie în percepția deplină a realității actuale. De fapt, senzualitatea este capacitatea de a găsi o plăcere de neegalat în orice experiență, comunicarea cu oamenii, intimitatea și, cel mai important, în sine.

Trebuie doar să-ți iubești corpul și să fii deschis la toți stimulii pe care lumea îți oferă. Totuși, nu spera că te vei simți confortabil în propria ta piele dintr-o dată, asta se va dezvolta în timp.

Crede în propria ta senzualitate și o vei experimenta din nou în fiecare zi și vei câștiga mereu noi impresii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s