About / Despre mine

Lona ( it’s me )

Scriu pe blog din perspectiva unui inginer construcții de mașini pasionat de matematică. Îmi place să tricotez, să croșetez, să citesc și să iau bucuriile mici ale vieții așa cum le primesc.

depositphotos_6182051-Mathematic
Un alt hobby…..

Multă vreme, am căutat produse care să-mi susțină sănătatea fizică și emotioanala in mod natural. Uleiurile esențiale doTERRA și suplimentele pe bază de uleiuri esențiale m-au ajutat foarte mult în acest sens. Toate informațiile și datele descrise aici sunt exclusiv informative și o parte se bazează pe experiențe personale. Informațiile descrise nu înlocuiesc în niciun caz sfatul și tratamentul medical de specialitate și nici nu au scopul de a diagnostica sau trata vreo boală. Introducerea și descrierea uleiurilor esențiale este un ghid și o modalitate naturală de a promova și susține procesele de auto-vindecare ale organismului nostru. Cu uleiurile esențiale putem duce o viață mai sănătoasă, mai echilibrată și mai conștientă.

Daca doriti un e-book gratuit despre uleiuri esentiale, sau dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege uleiurile esentiale potrivite, mă puteți contacta completând formularul de mai jos. Numele și adresa de mail nu vor fi publice.

4 comentarii

 1. Buna,

  Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

  In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscribe la concurs.

  Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe http://www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

  Te asteptam sa te inscrii !

  Multumim !

  Bitu Mihai,
  SEO – Mediapress Advertising

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s